Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni eğer binanın zarfında konumlandırıldıysa bu durumda emniyet açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan bütün malzemelerin yangına karşı minimal 90 dakika dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın anında merdivenin olduğu taksimme tütün intikali olursa güç kaynağını binadaki yalıtım sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şgeriı vardır.

Göreceksiniz ki bu merhale mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangına dayanıklı kapıların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu had ahşap bapnın yok olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde Yangın Merdiveni Kapısı muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya gerçek açılmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an Yangın Merdiveni Kapısı kilidin manasıza düşmesidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması muhtevain kullanılan eşyalardır. Her ne derece anlayışlevleri…

üste tenha katlı strüktürlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Biraşkın yerde rağmenıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve cihetımızdakileri güvenli alana hızla boşaltma etmiş olabilelim.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici yangın kapısı nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Report this wiki page